ONZE KLANTEN


KOPPELS

The Secret Client werkt voornamelijk voor koppels, elk met hun eigen persoonlijke reden. Soms zijn het zij die vinden dat hun relatie aan een upgrade toe is, zij die op zoek zijn naar de realisatie van hun eigen fantasie of zij die simpelweg hun erotische relatie nieuw leven willen inblazen en in alle anonimiteit iets nieuws en spannend willen uitproberen.


VROUWEN

Veel van onze vrouwelijke klanten komen bij ons aankloppen om een (ont)spannende en sensuele avond te beleven. In de meeste gevallen weten ze perfect wat ze willen. "The Secret Client" zorgt voor een perfecte tegemoetkoming aan hun verlangens.

Hierbij is onze prioriteit een veilige en beschermde omgeving te creëren zodat zij ontspannen kunnen genieten van hun moment.

Eveneens worden wij ook vaak gecontacteerd door vrouwelijke klanten die hun echtgenoot op een mysterieuze wijze willen verrassen met de realisatie van hun ultieme fantasie.


MANNEN

Veel mannen willen zichzelf, hun vrouw of soms wel eens hun maîtresse verwennen of verrassen met een waardevol, memorabel, exclusief en mysterieuze gebeurtenis.

Wanneer de reservatie als verrassing en dus buiten het medeweten van de vrouw om moet gebeuren dan stelt men zich vaak de vraag hoe hun partner hierop zal reageren? Staat zij hiervoor open? Zal zij meegaan in het verhaal?

Ook hierop heeft "The Secret Client" de gepaste formule waarbij wij eerst geleidelijk en langzaam de gebeurtenis starten met een mysterieuze aanzet.>


THE GIFT

Wil jij je vriend, je vriendin, je partner verrassen met een exclusieve mysterieuze cadeaubon?

Een cadeaubon voor een erotische beleving naar wens of wil je graag erotisch weekendje weg?


Zolang u boven de 18 jaar bent en uw verlangens passen binnen het wettelijke kader hoeft u geen enkel ogenblik te twijfelen om ons te contacteren.

Contact: info@thesecretclient.com